Ga naar inhoud
ERA kantoor

ERA Contour

ERA Contour Zoetermeer
Era Contour zijkant

Met zijn natuurstenen gevel is het voordeel van STENI Nature gevelpanelen dat ze strakke lijnen een levendigere en natuurlijkere expressie geven. De verticale lijnen geven het gebouw de illusie van een slanker en hoger silhouet. De STENI Nature gevelpanelen in combinatie met glas vormen een geheel, waarbij de kleuren perfect interageren met de grote ruiten. Modern en majestueus.

Toegepast

Product: STENI Nature
Kleur: Carbon (SN305)
Korrel: Medium
Volume: ca. 2000m2
Montage: FS-100
Realisatie: 2011

ERA contour Zoetermeer Steni Nature
ERA Contour Zoetermeer kantoor
Keuze uit 4 graderingen Steni Nature
Pagina uit Steni brochure

Project Detail

Opdrachtgever: ERA Contour

Architect: CONIX RDBM Architects

Aannemer: J.P. van Eesteren

Verdeler: Jongeneel

Architect aan het woord

De oprichters van CONIX RDBM Architects, zijn de architecten Christine Conix, Jorden Goossenaerts en Frederik Jacobs. De organisatie bestaat uit een multidisciplinair team van 65 medewerkers die grensoverschrijdend werken vanuit vestigingen in Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Terneuzen.

"Ons einddoel is: ontwerpen maken met een meerwaarde, zowel voor haar gebruikers als voor de maatschappij in haar geheel. Functioneel, flexibel, duurzaam en esthetisch waardevol, zowel voor nu als voor de toekomst."

Info Steni Nature Info Steni Nature eigenschappen

Met Steni gevelpanelen kunt u spelen met kleuren, kleurencombinaties en oppervlakken en het gebouw uw persoonlijke stijl meegeven.