Ga naar inhoud
welkom-margo-klijnjan
foran-team-2023-1600x1600

We gaan het samen doen

Meestal zit ik niet om woorden verlegen maar nu heb ik lang moeten wikken en wegen hoe dit stukje te schrijven. Hier gaat ‘ie.

Ik ben nu bijna 3 jaar onderweg met Foran en de tijd is aangebroken om versterking erbij te halen. Dan ga je aan de slag met een profielschets, wie en wat voor persoon past bij mij om samen de volgende stap te maken. Iemand die net als ik het ondernemerschap omarmt. Iemand die zelfstandig en gedreven kan werken en die je hopelijk blindelings kan vertrouwen. Wat blijkt maar eens te meer, soms staan de mooiste en beste oplossingen recht voor je neus.

Mijn lieve vrouw Margo is jarenlang ondernemer geweest, eigenaar van Remka Medisch. Ik heb altijd vol trots en bewondering gekeken naar haar hoe ze het bedrijf runde, zorgde voor het huishouden, onze zoon opvoedde en dan ook nog tussendoor mij in het gareel kon houden.

Remka Medisch heeft ze ondertussen verkocht en nadat we samen over de toekomst van Foran spraken en de profielschets opstelden kwamen we tot een simpele conclusie. We gaan het samen doen.

Hierbij dus met ongekende trots introductie van mijn nieuwe ‘collega’ Margo Klijnjan. Ze is per email te bereiken op margo@foran.nl en via de gsm op +31 6 25 393 402.

Patrick Klijnjan