Ga naar inhoud
steni-interior-butikk-heaven-scent-oslo-stn-13367
steni-interior-butikk-heaven-scent-oslo-stn-13367_2

Heaven Scent - Oslo

Heaven Scent is een parfumerie concept met winkels in Oslo en online.

Wood architectuur+design heeft haar klant geholpen met het ontwerpconcept en het interieurontwerp voor hun nieuwe winkel in Oslobukta. Het gebied is een gloednieuw commercieel centrum in het Munch Museum en de Opera, met veel leuke kleine winkeltjes en sterke winkelconcepten.

Zo hebben ze gebouweigenaar Carucel Eiendom geholpen met de ontwikkeling van verschillende panden in de omgeving, waaronder Heaven Scent.

ā€˜De parfumerie selecteert de beste niche- en cultmerken van over de hele wereld en voert een selectief assortiment parfums, huid- en lichaamsverzorging, haarverzorging, make-up, interieurgeur en haaraccessoires. De uitdaging hier was dan ook om een uitgebreid concept te ontwikkelen voor een collectie van verschillende merken en producten en om veel verborgen opslagruimte te bieden.ā€™

Samen met de klant is er gewerkt aan een concept dat verschijnt als een modern en fris kleuren- en materialenpalet.

De focus ligt op een verzameling van verschillende texturen in plaats van kleuren, waardoor een eenvoudige basis ontstaat waar de producten de ereplaats krijgen. Het palet is gesponnen rond een werk van kunstenaar Nicolay Aamodt, dat speciaal voor de winkel is gemaakt als onderdeel van het interieurconcept. De grote tafel en kassa zijn bekleed met Steni Nature panelen en geven een krachtige natuurlijke uitstraling. Voor het project heeft Wood architectuur+design zowel werktekeningen voor de bouwplaats als meubeltekeningen voor productie in het buitenland gemaakt.

Ny butikk for Heaven Scent | wood arkitektur+design

steni-interior-butikk-heaven-scent-oslo-stn-13370

Dit project laat zeer gedistingeerd zien hoe Steni Nature ook volledig tot zā€™n recht komt als interieurtoepassing.

Meer over Steni Nature