Ga naar inhoud
steni_nature_glass_2
steni_nature_glass_3

Gevelbekleding met gerecycled glas granulaat als decor

Steni Nature is een van de meest traditionele gevelplaten uit Noorwegen met tot op heden meer dan 50 miljoen m² geproduceerde platen. Steni komt nu met prachtige en indrukwekkende nieuwe decors voor de Nature lijn. In verschillende ultramoderne en prachtige versies met oppervlakken zoals gerecycled glas, Olivijn en riviersteen.

De gevelplaten van Steni Nature zijn al op de markt sinds de oprichting van Steni en dat gaat terug tot 1965. Steni had toen al de ambitie om geveloplossingen te ontwikkelen die waren ontworpen voor de barre en veeleisende omstandigheden waaraan het Noorse klimaat een gevel blootstelt.

"Met trots, nederigheid en groot vertrouwen lanceren we nu verschillende nieuwe varianten van de Steni Nature gevelplaat. In zekere zin illustreren ze de ontwikkeling waar we bij Steni de afgelopen 58 jaar bij betrokken zijn geweest en aan hebben bijgedragen. ”, zegt de communicatiemanager bij Steni, Jan Terje Nielsen.

steni_nature_glass_1

Unieke oppervlakken – dezelfde kwaliteit.

Sinds 1965 is er wereldwijd veel gebeurd met de geveloplossingen, zowel op het gebied van doorontwikkeling als innovaties. Het is voor Steni een extra grote stap als het moederpaneel, Steni Nature, nu opnieuw wordt gelanceerd.

De nieuwe gevelpanelen met oppervlakken van gerecycled glas, Olivijn en riviersteen zijn modern, stijlvol en ontwikkeld in samenwerking met een aantal toonaangevende architecten. Uiteraard doen deze nieuwe decors geen enkele concessies aan de hoogwaardige kwaliteit van de gevelpanelen.

Uw prachtige, natuurlijke en milieuvriendelijke Steni Nature gevel biedt duurzaamheid, ondersteund door de 60 jaar functionele garantie.

Als verwacht is het ook mogelijk om in de nieuwe decors vlakke panelen te combineren met vaste L- en U-elementen. Dit hoekdetail geeft de gevel een machtig en massief uiterlijk waar er toch licht, snel en efficiënt wordt gebouwd.

Steni Nature

Op de voorwaarden van de natuur

Steni Nature is, zoals de naam al aangeeft, een gevelplaat ontwikkeld op basis van de natuur. Met oppervlakken van gebroken natuursteen en gerecycled glas zijn de panelen grotendeels geproduceerd op basis van hergebruik en gebruik van natuurlijke materialen die anders over het hoofd zouden worden gezien.

De niet-aflatende aandacht van Steni voor het milieu en duurzaamheid is ook hier goed verzorgd. Door te kiezen voor de producten van Steni, kunt u er zeker van zijn dat u een oplossing kiest die duurzaam en economisch is op de lange termijn. Steni heeft niet voor niets haar slogan "Lasting Expression".

FEITEN
Steni Nature

  • Gevelpanelen op voorwaarde van moeder natuur
  • Oppervlak van gemalen natuursteen en gerecycled glas
  • Natuurlijk en milieuvriendelijk
  • 60 jaar functionele garantie
  • Slagvast en robuust
  • Eenvoudige montage
  • Mogelijkheid tot details in vaste L- en U-elementen.